mandag, 23. maj 2022

Socialminister i krydsild om hadforbrydelser

Den radikale social- og integrationsminister Manu Sareen kom på mellemhånd i ophedet debat om hadforbrydelser på Ekstra Bladet.

Under parolen “På vælgernes side” har Ekstra Bladet i forbindelse med folketingsvalgkampen etableret et tv-koncept, hvor to læsere er i studiet til en halv times live tv-debat med en politiker. Konceptet hedder ‘3 mod 1’, for studieværten er også på vælgernes side. Den 16. juni 2015 var social- og integrationsminister Manu Sareen (R) i debat om hadforbrydelser med Sylvester Bbaale, som for nylig blev overfaldet på Christianshavns Torv, samt nærværende skribent og redaktør for Hadforbrydelser.dk

Debatten starter som forventet, men udvikler sig hurtigt til en drøftelse om ministerens manglende vilje til at få sat en virksom indsats i værk. På et tidspunkt konfronteres Manu Sareen med, at han har underkendt en større udredning fra Institut for Menneskerettigheder, som på glimrende vis beskriver myndighedernes største udfordringer og problemer, kun for at få lavet en ny udredning af samme område.

Helt galt går det til sidst i udsendelsen, da Manu Sareen bliver spurgt om, hvad han vil gøre ved problemerne, og hvorfor vælgerne skal stemme på ham.

Se hele debatten her.

 

Andre artikler