lørdag, maj 25, 2024

Video Cases

På Hadforbrydelser.dk indsamler og dokumenterer vi løbende nogle af de sager, som vi kommer i kontakt med. De vil fremover udgøre vores samling af videotestimonials, som skal bidrage til at skabe synlighed omkring, de udfordringer vi har. Alle vores videocases er eksempler på mulige hadforbrydelser og et rimeligt udtryk for de berørte menneskers oplevelser.

Testimonial: “Katrine overhældt med rådden mælk”

Resume: Adopteret fra Sri Lanka overhældt med rådden mælk, mens hun venter på bussen. “Fejlfarve” bliver der råbt, og politiet er ikke meget bevendt. Mød Katrine Jensen, og hør om hendes oplevelse her!

Testimonial: “Ehsan fik en brækket næse og bøde på McDonalds”

Resume: En ung iraner overfaldes af dansk gerningsmand, som brækker hans næse og forklarer ham, at det også er: “alle jer perkere, som ødelægger det hele”. Politiet vurderer, at de begge skal have en bøde. Hør historien her.

Testimonial: “Transkønnede Cecillia blev slået ned med hammer på åben gade”

Sagen om det grove overfald på Cecillia Mundt skabte Danmarkshistorie. Gerningsmanden er den første, der er dømt for en hadforbrydelse mod en transkønnet.

Testimonial: “Abdi blev sparket af cyklen og slået ned af tre maskerede mænd”

En dejlig sommeraften på en cykelsti ved Særløse Kirkegård blev den 20-årige asylansøger Abdi Said overfaldet af tre mænd med masker på.

 


Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.